Home  > Informatie > Privacy Policy
Het Spaanse Paard Voor meer informatie over dit ras klik hier
De Lusitano Voor meer informatie over dit ras klik hier
Spaanse les Geínteresseerd in de Spaanse taal?
Klik dan hier
Nederlands voor Spaanstaligen Klik hier voor meer informatie.
Holandés para hispanohablantes Haga clic aquí para más información.
Woordenboek Zoek je de vertaling van en/of naar het Spaans klik dan hier
Blijf op de hoogte

Vul hier je e-mail adres in om op de hoogte te blijven van aanbiedingen en nieuws van Hipica.
ideal

Privacy Policy


Onze website wordt ingezet voor het aanbieden van producten, informatie en communicatie over en met Hipica. Via deze website worden bepaalde gegevens verzameld, die we nodig hebben voor de verwerking van bestellingen en informatie-uitwisseling. Hieronder staan onze gegevens.

Postadres Hipica
Eerste Oosterparkstraat 46-48H
1091 HC Amsterdam
tel: 06 10531499

Inschrijving Kamer van Koophandel Amsterdam: 33229927
BTW- nummer : NL001599521B57


Adres winkel Hipica
Stal Wennekers
Meester. Jac Takkade 21
1432 CB Aalsmeer
Openingstijden: zaterdag van 11.00 - 15.00 (tenzij anders vermeld op de website)


Privacy statement
Uw persoonsgegevens zijn opgenomen in het klantenbestand van Hipica op het moment dat u een bestelling plaatst. Daarnaast kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Indien u op een gegeven moment de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u een sturen. Uw persoonlijke gegevens hebben we nodig om uw bestelling te verwerken, of om contact met u te kunnen opnemen, indien er iets aan de hand is met uw bestelling. Uw gegevens worden niet gebruikt voor andere dan bovengenoemde doeleinden. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt. U heeft recht op inzage en wijziging van uw gegevens.

Uw privacy op internet
Bij elk bezoek aan onze website worden zogenaamde verkeersgegevens bewaard. Deze gegevens worden door ons alleen en uitsluitend gebruikt om de bezoeken aan onze site te kunnen analyseren en om daarmee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site te kunnen verbeteren.

Beveiligde pagina’s
De online betaalmogelijkheid met iDeal is beveiligd. De pagina’s zijn beschermd met SSL, waardoor uw gegevens versleuteld worden verzonden en het voor derden niet mogelijk is uw gegeven in te zien. iDeal biedt dezelfde veiligheid als internetbankieren bij uw eigen bank.

Geheimhouding
Degenen die handelen onder het gezag van Hipica, alsmede de verantwoordelijke zelf en zij die toegang hebben tot de persoonsgegevens, zijn verplicht tot geheimhouding van de persoonsgegevens, waarvan zij kennis nemen, behoudens voorzover zij door wet- of regelgeving verplicht worden mededelingen te doen.

Beveiliging
Om inzage van uw persoonsgegevens door onbevoegden te voorkomen heeft Hipica verschillende beveiligingsmaatregelen getroffen.