Feria del Caballo Barroco 2008

Morales
Shows Jesús Morales Morales

- La Garrocha
- Hoge School aan de lange teugel

Wij kunnen met trots mededelen dat Jesús Morales op onze uitnodiging is ingegaan om 2 shows op het Barokke Paardenfeest te geven. Daarvoor komt hij speciaal uit Zuid-Spanje met 2 paarden: een PRE schimmel waarmee hij Hoge School oefeningen zal laten zien aan de lange teugel en met zijn andere paard La Garrocha, een show met een lange stok, die in de Doma Vaquera wordt gebruikt. Met deze laatste show treedt hij over de hele wereld op: Duitsland, Oostenrijk, Zweden, Frankrijk, Zwitserland, Engeland, de Verenigde Staten en nu dus in Nederland! Hij treedt uiteraard ook veel op in Spanje, zoals elk jaar op de Sicab, waar hij sinds 1999 kampioen is in de Doma Vaquera.


Op deze pagina staan een aantal foto's van zijn shows, maar wilt u vast een voorproefje van wat u te zien zal krijgen, klikt u dan op de volgende link om een film van een voorstelling te bekijken op de website van Jesús Morales :Espectáculo Morales onder La Garrocha
(aanbevolen wordt actuación 2).
Alvast veel plezier daarmee en graag tot 17 februari op het barokke paardenfeest bij Stal Wennekers.
Morales


info@hipica.nl
www.hipica.nl
Wilt u door middel van een banner uw bedrijf promoten en deze dag met een kleine bijdrage mede mogelijk maken, stuurt u ons dan een e-mail om de mogelijkheden te bespreken.