Home  > Informatie > Fabrikanten
Het Spaanse Paard Voor meer informatie over dit ras klik hier
De Lusitano Voor meer informatie over dit ras klik hier
Spaanse les Geínteresseerd in de Spaanse taal?
Klik dan hier
Nederlands voor Spaanstaligen Klik hier voor meer informatie.
Holandés para hispanohablantes Haga clic aquí para más información.
Woordenboek Zoek je de vertaling van en/of naar het Spaans klik dan hier
Blijf op de hoogte

Vul hier je e-mail adres in om op de hoogte te blijven van aanbiedingen en nieuws van Hipica.
ideal

Fabrikanten


Ludomar

Een groot deel van de producten die wij verkopen komt uit de fabriek van Ludomar in Salamanca (Spanje). Dit bedrijf heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het maken van zadels, hoofdstellen, e.d. Hun producten worden met de grootste zorg gemaakt, gebruikmakend van de beste kwaliteit Spaanse materialen, zoals leer en suède.
De zadels en het tuig worden met de hand gemaakt onder strenge kwaliteitscontroles.

Concuero

De chaps die wij verkopen worden gemaakt door Concuero uit Burgos (Noord-Spanje).

Ubaldo

De rijkleding en accessoires worden gemaakt door Ubaldo - Centro Flamenco gevestigd in Huelva, Zuid-Spanje, het hart van het Andalusische paard en de flamenco. Deze fabriek vervaardigt al meer dan 35 jaar flamenco- en rijkleding. De producten worden gemaakt door professionals met een passie voor hun werk.

Westcal - Ramírez

Het dorp Valverde de Camino, eveneens gelegen in de provincie Huelva, is het centrum van de schoenindustrie in Spanje. Daar ligt dan ook de fabriek waar het grootste deel van ons assortiment laarzen vandaan komt. Alle laarzen worden van de beste kwaliteit leer met de hand vervaardigd, volgens het GoodYear systeem. Dat wil zeggen dat ze van binnenuit genaaid worden. Dit is de beste en mooiste manier van stikken van een laars.

Herce - José Cejudo Cera

Ook deze fabrikant zit in Valverde de Camino, in huelva, Zuid-Spanje. Om onze collectie te vernieuwen hebben we ook laarzen van deze fabrikant in ons assortiment opgenomen. Zij leveren kwalitatief heel goede laarzen van zeer soepel leer met een elegante stijl. De leest en schacht zijn smaller dan van de laarzen van Westcal.