Home  > Singels > Zadels > Zadeltoebehoren
Het Spaanse Paard Voor meer informatie over dit ras klik hier
De Lusitano Voor meer informatie over dit ras klik hier
Spaanse les Geínteresseerd in de Spaanse taal?
Klik dan hier
Nederlands voor Spaanstaligen Klik hier voor meer informatie.
Holandés para hispanohablantes Haga clic aquí para más información.
Woordenboek Zoek je de vertaling van en/of naar het Spaans klik dan hier
ideal

Prolite dressuur smal

Prolite dressuur smal
Een anatomisch gevormde van ademend kunststof gemaakte dressuursingel van Prolite (onder de licentie van Fairfax). De singel heeft een perfecte pasvorm en geeft complete vrijheid aan het voorbeen, waardoor het paard veel ruimer kan lopen. Omdat de singel mooi breed is en gevuld is met heel zacht en drukverdelende prolite (foam) is er minder druk voor het paard onder de singel (getest in Engeland met behulp van het Pliance drukmeet systeem). De vorm bevordert sterk de stabiliteit van het zadel, waardoor het zeer geschikt is voor paarden waarbij de singel de neiging heeft naar voren te schuiven en het zadel mee te trekken.

Er zijn 2 breedtes beschikbaar. Dit heeft te maken met de ruimte tussen de voorbenen. Is deze ruimte 20 centimeter of minder gemeten tussen de ellebogen, waar de voorkant van de singel zou liggen, dan is een smalle singel de goede maat (zie bij de standaard variant). Dit is de smalle singel.

Kijk voor meer Prolite singels onder de categorie Prolite & pads.

€ 120,00

Kleur
bruin

zwart
Materiaal
ademend, antibacterieel
Lengte
50 cm

55 cm

60 cm

65 cm

70 cm

75 cm
Levertijd 2 weken    
?
Dit product heeft een levertijd van 2 weken. Na je bestelling gaan we direct bestellen of laten maken. Zodra het binnen is sturen we het zo snel mogelijk op. Hou er rekening mee dat zeker in deze tijden van Corona de levertijd van 2 weken bij benadering is.
Aantal