Home  > Prolite & Pads > Anatomische Singels
Het Spaanse Paard Voor meer informatie over dit ras klik hier
De Lusitano Voor meer informatie over dit ras klik hier
Spaanse les Geínteresseerd in de Spaanse taal?
Klik dan hier
Nederlands voor Spaanstaligen Klik hier voor meer informatie.
Holandés para hispanohablantes Haga clic aquí para más información.
Woordenboek Zoek je de vertaling van en/of naar het Spaans klik dan hier
Blijf op de hoogte
Vul hier uw e-mail adres in om op de hoogte te blijven van aanbiedingen en nieuws van Hipica
ideal

Prolite singel standaard

Prolite singel standaard
Een anatomisch gevormde van ademend kunststof gemaakte dressuursingel van Prolite (onder de licentie van Fairfax). De singel heeft een perfecte pasvorm en geeft complete vrijheid aan het voorbeen, waardoor het paard veel ruimer kan lopen. Omdat de singel mooi breed is en gevuld is met heel zacht en drukverdelende prolite (foam) is er minder druk voor het paard onder de singel (getest in Engeland met behulp van het Pliance drukmeet systeem). De vorm bevordert sterk de stabiliteit van het zadel, waardoor het zeer geschikt is voor paarden waarbij de singel de neiging heeft naar voren te schuiven en het zadel mee te trekken.

Er zijn 2 breedtes beschikbaar. Dit heeft te maken met de ruimte tussen de voorbenen. Is deze ruimte 20 centimeter of minder gemeten tussen de ellebogen, waar de voorkant van de singel zou liggen, dan is een smalle singel de goede maat (zie bij de smalle variant). Dit is de standaard singel.

€ 120,00

Kleur
bruin

zwart
Materiaal
ademend, antibacterieel
Lengte
55 cm

60 cm

65 cm

70 cm

75 cm

80 cm

85 cm
Direct leverbaar    
?
Omdat Hipica een eenmansbedrijf is en ook zadelpasconsulten doet, kan het voorkomen dat een 'direct leverbaar' product toch een levertijd van een week heeft. Uiteraard proberen we de producten zo snel mogelijk te versturen, maar vragen om je begrip als het onverhoopt iets langer duurt.
Aantal