Logo VZTD

SPAANSE, PORTUGESE EN ENGELSE RUITERSPORT- EN VRIJETIJDSARTIKELEN

VERKOOP ZADELS / ZADELPASCONSULTEN
WIE ZIJN WIJ?

HOME
Hipica CONTACT / ADRES WINKEL

ZADELPASSERVICE
MSFC
Home  >  Informatie  > Bestellen
Het Spaanse Paard Voor meer informatie over dit ras klik hier
De Lusitano Voor meer informatie over dit ras klik hier
Nederlands voor Spaanstaligen Klik hier voor meer informatie.
Holandés para hispanohablantes Haga clic aquí para más información.
Woordenboek Zoek je de vertaling van en/of naar het Spaans klik dan hier
Blijf op de hoogte
Vul hier uw e-mail adres in om op de hoogte te blijven van aanbiedingen en nieuws van Hipica

Bestellen

Producten bestellen

Klik via het hoofdmenu op het soort product van uw keuze. U krijgt dan een overzicht van alle artikelen in die categorie. U klikt dan op "meer details" en van daaruit kunt u bestellen. Indien u een artikel besteld heeft kunt u gewoon verder winkelen door op één van de menu's te klikken. Als u klaar bent met winkelen, vult u de overige gegevens in en drukt u op "verzend".

Door de opties aan te klikken, zoals bijvoorbeeld kleur of maat, kunt u zien of het betreffende product in de door u gewenste kleur of maat direct leverbaar is of dat er een levertijd is. Indien u meerdere producten besteld waarvan sommigen direct leverbaar zijn en anderen een levertijd hebben, worden de producten met een levertijd u kosteloos nagezonden. U betaalt dus maar eenmalig de verzendkosten.

Extra informatie over bestellen, betalen en de verzendkosten vindt u hier .

Belangrijke informatie over de levertijd

Producten die op voorraad zijn staan als direct leverbaar op de website. Echter, Hipica is een eenmansbedrijf en geen bol.com of andere webwinkels, die een zeer snelle levertijd hebben, omdat ze hele dagen niets anders doen dan inpakken en verzenden. Hipica doet echter zadelpasconsulten en daarom zijn we heel veel onderweg door het hele land. Het kan daarom voorkomen dat een product een levertijd heeft van een week. Wij proberen uiteraard de producten zo snel mogelijk te versturen, maar hopelijk heeft u er begrip voor als het iets langer duurt.

Patricia Bliek
Hipica

Kijk ook eens bij WIE ZIJN WIJ? .

ideal